Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

Ναυάγιο στον Λαιμό....

 Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης συνέτριψε με σκορ 18-3 την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της Α1 ανδρών!
Οι πολίστες των πρασίνων έκαναν πράξη τα λόγια τους και δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ελπίζοντας μέσω αυτής της κίνησης να "ξυπνήσουν" κάποιοι από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
Οι παίκτες της αθηναϊκής ομάδας έφτασαν μια... ανάσα από την αποχή την προηγούμενη αγωνιστική στο εντός έδρας ματς με το ΝΟ Χίου αλλά την τελευταία στιγμή και μετά από τις υποσχέσεις της διοίκησης αποφάσισαν να παίξουν για τον εαυτό τους και για την μεγάλη ιστορία του συλλόγου.
Τίποτα από αυτά που τους είπε ο πρόεδρος του Ερασιτεχνη Αχιλλέα Μακρόπουλου δεν έγινε πράξη και σαν να μην έφτανε αυτό τους ανακοίνωσαν περικοπές (40% κάτω σε σχέση με αυτά που συμφώνησαν) και αποπληρωμή σε ενάμιση χρόνο.
Προδομένοι από την ενέργεια αυτή, πήραν την ομόφωνη απόφαση να απέχουν από το σημερινό παιχνίδι μήπως και συμβεί κάτι στο μέλλον. Η μαύρη σελίδα στην ιστορία ενός πολύ μεγάλου κλαμπ γράφτηκε σήμερα το βράδυ στο βροχερό Λαιμό καθώς ποτέ ξανά ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε να παίξει με την εφηβική του ομάδα σε αγώνα πρωταθλήματος ανδρών.
Όλοι ελπίζουν να αλλάξει η κατάσταση και να βρεθεί μια λύση καθώς ένα τμήμα που έχει στο ρόστερ του Ολυμπιονικές και άλλους πρωταθλητές οδεύει προς τη διάλυση.
Ύπο κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να υπάρχει στον τίτλο του άρθρου μας η νικήτρια ομάδα του σημερινού ματς που είναι η Βουλιαγμένη, όμως νομίζουμε οτι ούτε οι ίδιοι οι ανθρωποι των πρωταθλητών θα το ήθελαν αυτό μιας και το αγωνιστικό κομμάτι περνά σε δεύτερη μοίρα.
Ο τεχνικός των αντρών Φάνης Κουντουδιός, ο προπονήτης της εφηβικής ομάδας Μιχάλης Λαζαρίδης και ο έφορος της ομάδας Νίκος Πλυτάς έκαναν το καθήκον τους και παρέταξαν τους πιτσιρικάδες της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι: Μιχαλόπουλος, Γκαράνης, Σιδέρης, Γερακούδης, Φώσκολος, Οικονομίδης, Κονταξής, Πλυτάς, Βογιαζάνος, Χατζηστεφάνου ήταν οι δέκα έφηβοι που φόρεσαν το πράσινο σκουφάκι και προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις...
Από την άλλη ο Τεό Λοράντος μοίρασε το χρόνο συμμετοχής, λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας, σε ένα ματς που δεν μπορεί να θεωρήθει ούτε καν μια καλή προπόνηση για τη Βουλιαγμένη. Ουσιαστικά οι μπέμπηδες έκαναν και αυτοί το καθήκον τους, παίζοντας ένα ματς απλά και μόνο για να βγάλουν την υποχρέωση. Περαιτέρω αγωνιστική κριτική δεν χρειάζεται για το ματς- παρωδία...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus