Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Αντεπίθεση τώρα με πρώτο θύμα τον παοκ!

 Την προσπάθεια για την κάλυψη του χαμένου εδάφους από τα δύο ματς που έπαιξε η εφηβική ομάδα, ξεκινάει η ομάδα πόλο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Μετά από δύο παιχνίδια, στα οποία αγωνίστηκε η ομάδα Νέων, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να γνωρίσει μεγάλες ήττες, οι «πράσινοι» επιστρέφουν στις πισίνες... Από την στιγμή που την Πέμπτη βρέθηκε λύση με τα χρωστούμενα, οι πολίστες του «τριφυλλιού» θα δώσουν κανονικά το παρών στο ματς της 7ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο «Ποσειδώνιο» και θα ξεκινήσουν την προσπάθεια κάλυψης του χαμένου εδάφους...
Δεν είναι άλλωστε και λίγοι οι πόντοι που χάθηκαν, από την δίκαιη αποχή των παικτών. Συνολικά 6 είναι και σύμφωνα με το πρόγραμμα, σίγουρα θα έπαιρνε τους 3 κόντρα στην Ηλιούπολη (με την Βουλιαγμένη εκτός έδρας είναι το άλλο ματς) και θα είχε μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον 4ο ΠΑΟΚ που έχει 13 και όχι 4 που έχει τώρα.
Το Σάββατο όμως στις 17:30 θα έχει την ευκαιρία να μειώσει στον πόντο, ξεκινώντας την αντεπίθεσή του...πηγη:http://www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus