Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Άστραψε και Βρόντηξε ο Κουντουδιός!

 
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Φάνης Κουντουδιός εξοργίστηκε από την διαιτησία του δεύτερου διαιτητή στον αγώνα με την Χιο κ. Κατσαρού και αναρωτήθηκε αν το πόλο παίζεται μέσα στην πισίνα η όχι. Έξαλλος ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός, αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Χίο όχι με τον πρώτο διαιτητή κ. Σταυρίδη, αλλά με τον δεύτερο κ. Κατσαρό.Με δηλώσεις που έκανε στην "Πράσινη" μάλιστα αναρωτήθηκε αν το πόλο παίζεται μέσα στην πισίνα ή όχι;
«Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που υπερέβαλαν εαυτόν, που κατέβηκαν στο ματς και δεύτερον που έπαιξαν καταπληκτικά. Θεωρώ ότι δεν αξίζαμε την ήττα. Έχω μπερδευτεί με τους κανονισμούς πλέον. Και θεωρώ ότι όλη αυτή η ανωμαλία που συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν κάνει καλό στο ίδιο το πόλο.
Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι το πόλο παίζεται μέσα στην πισίνα. Και πρέπει να υπάρχει ισονομία και αξιοκρατία και δεν αναφέρομαι στον πρώτο διαιτητή, τον κ. Σταυρίδη, που έχει δείξει ότι είναι καταπληκτικός διαιτητής».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus