Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Αλλαγή Σκηνικού!

 Ανατροπή του κλίματος φαίνεται ότι υπάρχει στην ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, ύστερα από τις σημερινές εξελίξεις που υπήρχαν.
Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες των «πρασίνων» απάντησαν, όπως είχαν δεσμευθεί, στην πρόταση της διοίκησης του Ερασιτέχνη και από την απάντησή τους γίνεται φανερό ότι πλέον οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να βρουν μία λύση.
Με την αβεβαιότητα να παραμένει και το φάσμα του υποβιβασμού να γίνεται πιο ορατό από ποτέ, αν συνέχιζε να αγωνίζεται η εφηβική ομάδα, οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού φαίνεται ότι έριξαν και πάλι νερό στο κρασί τους και μετά από αρκετό καιρό προέκυψαν χαρμόσυνα νέα.
Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, οι «πράσινοι» αποδέχθηκαν τελικά την αποπληρωμή τους σε 15 μήνες, αν και είχαν ενστάσεις, ενώ δεν δέχθηκαν νέο «κούρεμα» της τάξης του 20% στον μισθό τους, αφού είχε προηγηθεί η πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου που έκανε λόγο για μείωση 40%.
Το τυπικό σκέλος της συμφωνίας αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη (19/12) με την υπογραφή των συμφωνητικών από τους παίκτες, χωρίς ωστόσο να γίνονται περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.
Επομένως, αν με το καλό πέσουν οι υπογραφές και σφραγιστεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τότε πλέον οι πολίστες του Παναθηναϊκού πιθανότατα θα επιστρέψουν στην πισίνα και θα αρχίσουν πάλι να αγωνίζονται κανονικά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.
 


πηγη:http://www.aquaticsnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus