Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Ναυάγιο και πάλι.... Η διοίκηση ΑΚΟΥΕΙ;;;

 Δεύτερη αγωνιστική με εφήβους, δεύτερη ντροπιαστική ήττα για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 15-3 από την Ηλιούπολη στο ΟΑΚΑ και πρέπει να βρεθεί λύση το συντομότερο για να μην διασύρεται σε κάθε ματς η ομάδα.
Οι μικροί του Φάνη Κουντουδιού το πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να γλιτώσουν την συντριβή με το βαρύ 15-3 από την Ηλιούπολη στο ΟΑΚΑ. Βέβαια για την συγκεκριμένη συντριβή σε κανένα σημείο δεν φταίνε οι μικροί. Κάθε άλλο μάλιστα μιας και προσπάθησαν και πάλεψαν και με το παραπάνω.
Σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων παίχτηκε το δεύτερο επεισόδιο και ενδεχομένως να έχουμε και συνέχεια.
Σε αντίθεση όμως με τα σίριαλ, όπως πχ τα τούρκικα που είναι και στη μόδα τώρα τελευταία, όπου δεν ξέρουμε το τέλος και αγωνιούν οι νοικοκυρές που τα βλέπουν για το τί θα συμβεί, στο συγκεκριμένο το τέλος είναι γνωστό από τώρα: το πόλο του Παναθηναϊκού με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται στη διάλυση και ουδείς ασχολείται...
Η ταυτότητα του αγώνα:
Α1 ανδρών- 6η αγωνιστική
Παναθηναϊκός- ΓΣ Ηλιούπολης   3-15
Διαιτητές: Δαμιανάκης- Κωνσταντινίδης.
Τα οκτάλεπτα: 3-4, 0-6, 0-3, 0-2.
Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Γερακούδης 2, Οικονομίδης 1.
ΓΣ Ηλιούπολης (Νίκος Καραμάνης): Κοντογιώργος 5, Λάζαρης 3, Κολυβάς 2, Σαρρής 1, Καζάζης 1, Κουλιεράκης 1, Αγγελίδης 1, Φωτόπουλος 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus