Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Κρίσιμες Αποφάσεις στο Διοικητικό συμβούλιο κρίνουν το μέλλον!

  Σε τεντωμένο σκοινί εξακολουθούν να βρίσκονται όλοι στον Παναθηναϊκό, με τους πάντες να αναμένουν με ιδιαίτερη αγωνία την αυριανή (14/12) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα κρίνει πολλά για το μέλλον της ομάδας.
Ο αναβρασμός στο στρατόπεδο των «πρασίνων» παραμένει και μετά τη νέα άρνηση των παικτών στην μείωση της τάξης του 20% και την αποπληρωμή σε 15 μηνιαίες δόσεις, τα μαντάτα δεν μοιάζουν ιδιαίτερα θετικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι πολίστες του Παναθηναϊκού δεν δέχονται να πάρουν τα χρήματά τους σε περισσότερους από 12 μήνες, με το σκεπτικό ότι αν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο κάποιος παίκτης φύγει από την ομάδα, δύσκολα θα λάβει το υπόλοιπο ποσό της συμφωνίας.
Από εκεί και πέρα, αντικείμενο συζήτησης του αυριανού ΔΣ θα είναι και η πιθανή απομάκρυνση του Νίκου Πλυτά από την θέση του εφόρου του τμήματος υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλο να δηλώνει απογοητευμένος από την στάση του όλο το προηγούμενο διάστημα.
Κι όλα αυτά την στιγμή που το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών συνεχίζεται και το Σάββατο (15/12) η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού υποδέχεται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ τον ΓΣ Ηλιούπολης.
Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει ακόμη με τι σύνθεση θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με το πιθανότερο σενάριο να κάνει λόγο για συνέχιση της αποχής των βασικών παικτών της ομάδας.πηγη:http://www.aquaticsnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus