Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Προεδρική Παρέμβαση και Άντρες κόντρα στον Ν.Ο Χίου!

 
Θα αγωνιστούν κανονικά με την Χίο οι πολίστες του Παναθηναϊκού, αφού για άλλη μία φορά ο πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος βγήκε μπροστά και έδωσε τη λύση...

Κάθε φορά που τα εμπόδια δείχνουν απροσπέλαστα, ο πρόεδρος με τα "ΚΑΡΥΔΙΑ" του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αχιλλέας Μακρόπουλος βγαίνει μπροστά και αποδεικνύει πως η αγάπη του για το Τριφύλλι είναι ικανή να καταπολεμήσει κάθε δυσκολία. Έτσι, ενώ οι παίκτες πόλο σκεφτόντουσαν να μην αγωνιστούν κόντρα στη Χίο, εξαιτίας της δυσχερής οικονομικής κατάστασης, ο πρόεδρος του Α.Ο. δίνει –έστω και προσωρινά- τη λύση.

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε συνομιλία με τους παίκτες του τμήματος και με τον έφορο Νίκο Πλυτά και δεσμεύθηκε πως μέσα στην εβδομάδα θα υπογραφούν τα συμφωνητικά και πως θα εξοφληθούν τα οφειλόμενα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σταδιακά.

Ακολούθως, οι πολίστες δήλωσαν πως θα κατέβουν και θα αγωνιστούν κανονικά σήμερα (1/12, 18:00) στο παιχνίδι με την Χίο.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus