Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Οριστικά με τους Εφήβους κόντρα στην Χίο!

 Με την εφηβική ομάδα θα αγωνιστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σήμερα Σάββατο (1/12,18:00) κόντρα στον ΝΟ Χίου ο Παναθηναϊκός για την 4η αγωνιστική της Α1 ανδρών.
Οι «πράσινοι» εμμένουν στην απόφασή τους να μην αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι λόγω των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, με αποτέλεσμα ο Φάνης Κουντουδιός να έχει ουσιαστικά περιορισμένες εναλλακτικές λύσεις.
Με δεδομένο ότι υπάρχει ο κίνδυνος της αφαίρεσης 6 βαθμών, αν δεν παρουσιαστεί μία ομάδα στον αγώνα, ο Παναθηναϊκός θα μετάσχει με την εφηβική του ομάδα, αποτελούμενη από 9 μόλις παίκτες.
Πάντως, επειδή οι εξελίξεις «τρέχουν», κανείς δεν γνωρίζει μέχρι την τελευταία στιγμή τι θα συμβεί. Με την μέχρι τώρα ενημέρωση όμως, είναι δεδομένη η απόφαση αποχής των παικτών του Παναθηναϊκού.
Κι όλα αυτά, όταν η επόμενη μέρα του συλλόγου φαντάζει αβέβαιη, αφού από την στιγμή που δεν έχουν υπογραφεί ούτε τα συμφωνητικά, όλοι βρίσκονται στον αέρα και οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus