Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Φουρτούνα και πάλι με την διοίκηση να αδιαφορεί!


 Έπειτα από μια προσωρινή περίοδο νηνεμίας, η θύελλα επέστρεψε στην ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, με τους παίκτες να αποφασίζουν να μην αγωνιστούν στον εντός έδρας αγώνα με τη Χίο το Σάββατο (1/12) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Η λύση που φάνηκε να δίνεται την παραμονή του πρωταθλήματος δεν προχώρησε ποτέ, με τους παίκτες να παραμένουν στον αέρα, καθώς ακόμα δεν έχουν κληθεί από τη διοίκηση για να υπογράψουν τα ιδιωτικά συμφωνητικά, τη στιγμή που έχουν αρχίσει το πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Μάλιστα βλέποντας να γίνονται μπαλάκι ανάμεσα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλο και τον έφορο του τμήματος, Νίκο Πλυτά, αποφάσισαν αποχή από τα παιχνίδια, με αρχή αυτό κόντρα στη Χίο.
Μάλιστα την Τετάρτη (28/11) υπήρξε συνάντηση παικτών με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέα Μακρόπουλο, αλλά οδηγήθηκε σε ναυάγιο.
«Τελικά δεν αξίζει να κοπιάζουμε, εμείς αποδεικνύεται ότι είμαστε πιο Παναθηναϊκοί, Ας βρεθεί ένας παράγοντας του Παναθηναϊκού να δώσει λύση. Εχουμε τρεις νίκες, με κάποιες ακόμα η ομάδα θα έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και τότε δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούν μαζί μας. Εχουμε κουραστεί πλέον» δήλωσε παίκτης των «πρασίνων»

Μείον έξι βαθμοί η πρώτη ποινή
Σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε η Ομοσπονδία με τα σωματεία, σύλλογος που δεν θα κατέβει σε αγώνα πρωταθλήματος, αυτόματα θα του αφαίρεση έξι βαθμών.
Αυτή θα είναι η ποινή, σε πρώτη φάση, για τους «πράσινους» εάν δεν αγωνιστούν στον αγώνα με τη Χίο.
Από εκεί και πέρα, εάν η ίδια ομάδα δεν κατέβει για δεύτερη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος, δεν χρειάζεται να είναι συνεχόμενη, αυτόματα υποβιβάζεται στην Α2 κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus