Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Σε τραγική κατάσταση το τμήμα παρά το επιτυχημένο φετινό ξεκίνημα!-Σοβαρές σκέψεις για αποχή απο το μάτς με το ΝΟ Χίου!

 Το ενδεχόμενο να μην αγωνιστούν στο σαββατιάτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΝΟ Χίου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών εξετάζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.
Η κατάσταση στην ομάδα παραμένει τραγική, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να έχουν φθάσει στα όριά τους και το αγωνιστικό κομμάτι να περνά πλέον σε δεύτερη μοίρα.
Μάλιστα, χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλου και του αρχηγού Γιώργου Αφρουδάκη, ωστόσο και αυτή αποδείχθηκε άκαρπη.
Τα δύο σοβαρότερα προβλήματα στον Παναθηναϊκό έχουν να κάνουν αφενός με την μη υπογραφή ακόμη των συμφωνητικών, επομένως και την μη είσπραξη χρημάτων, και αφετέρου την έλλειψη χώρου για τις προπονήσεις της ομάδας.
Στο πρώτο ζήτημα ο κ. Μακρόπουλος πρότεινε να υπάρξει Διοικητικό Συμβούλιο για να συζητηθούν όλες οι προτάσεις, ο χρόνος όμως πιέζει και η υπομονή των αθλητών, αλλά και του προπονητή φαίνεται πως εξαντλείται.
Στο ζήτημα του προπονητηρίου έχει γίνει μία προσπάθεια τις τελευταίες μέρες προσέγγισης της πλευράς του ΟΑΚΑ, ώστε ο Παναθηναϊκός να το χρησιμοποιεί και για τις προπονήσεις του, ωστόσο ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη.
Κι όλα αυτά, όταν σε δύο μέρες είναι το ντέρμπι κόντρα στον ΝΟ Χίου και ο κίνδυνος της τιμωρίας παραμονεύει.
Εξάλλου, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε φέτος η Ομοσπονδία, αν μία ομάδα δεν μετάσχει σε έναν αγώνα, θα της αφαιρούνται 6 βαθμοί, κι αν επαναληφθεί, τότε αυτομάτως η συγκεκριμένη ομάδα θα υποβιβαστεί δύο κατηγορίες.
Πάντως, σε περίπτωση που τελικά οι πολίστες του Παναθηναϊκού αποφασίσουν να μην κατέβουν στον αγώνα, πιθανό είναι και το ενδεχόμενο οι «πράσινοι» να αγωνιστούν με την Εφηβική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus