Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Θέμα βιοπορισμού απο τους παίκτες!

 Παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών και τις τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, τα προβλήματα στην ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού παραμένουν άλυτα.
Πιο συγκεκριμένα, από την αρχή της σεζόν οι «πράσινοι» έχουν λάβει ένα πολύ μικρό ποσό για μισθό, με αποτέλεσμα μερικοί από τους παίκτες να αντιμετωπίζουν πλέον θέμα βιοπορισμού.
Για τον λόγο αυτό, έχει ζητηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέα Μακρόπουλο, ώστε να του εξηγήσουν την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού.
Μάλιστα, οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού σκέφτονται ακόμη και να μην μετάσχουν στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον ΝΟ Χίου στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, αν δεν υπάρξει άμεσα κάποια αντίδραση σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus