Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Παναθηναϊκός-Ναυτικός Όμιλος Χανίων 9-7!

Το αήττητο σερί του στην Α1 συνέχισε ο Παναθηναϊκός.
Οι πράσινοι αν και δυσκολεύτηκαν επιβλήθηκε με 9-7 επί των Χανίων στο ΟΑΚΑ και έκαναν το τρία στα τρία στο Πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά μέχρι τα μέσα του δευτέρου οκταλέπτου, αλλά μετά το Τριφύλλι ανέβασε την απόδοσή του.
Με επιθετικό όπλο τον Παπαδόγκωνα και με άξιους συμπαραστάτες τους Γιώργο Αφρουδάκη και Χριστόφορο Δερμιτζάκη κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Για να τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο και πήρε τη νίκη.
Σίγουρα πρέπει να δοθεί μία λύση στο θέμα του κολυμβητηρίου για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει τις προπονήσεις της.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΧΑΝΙΑ 9-7

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ:
 1-2, 2-1, 3-1, 3-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης, Γερακούδης, Κόχειλας Ν., Κουρλιάφτης 1, Παπαδόγκωνας 3, Δερμιτζάκης Δ. 1, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Κατσαούνης, Δερμιτζάκης Χρ. 2, Φώσκολος, Οικονομίδης, Παρασκευόπουλος.
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκόνας, Σαρτζετάκης, Σολογάνης, Μαζοκοπάκης, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης 2, Δασκαλάκης, Βιζυράκης 2, Βλοντάκης 3, Μιγιάκης, Βίσμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus